ELIMINISAN POSLE SUMNJIVE ODLUKE SUDIJA, PA SE VRATIO NA TATAMI! Ovako je Kukolj nakon HAOSA i DRAME doneo POBEDU Srbiji! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

olimpijske igre

ELIMINISAN POSLE SUMNJIVE ODLUKE SUDIJA, PA SE VRATIO NA TATAMI! Ovako je Kukolj nakon HAOSA i DRAME doneo POBEDU Srbiji! (FOTO)

Ostali sportovi -

Aleksandar Kukolj neočekivano je eliminisan već na startu turnira na Olimpijskim igrama i to posle sumnjive sudijske odluke. Sada se Kukolj ponovo bori za Srbiju, ovog puta u miks timu i pogledajte njegovu reakciju kada je opet izašao na tatami.

1 / 4 Foto: Dado Đilas

Kukolj je na kraju posle velike borbe savladao Holanđanina Korela u produžetku i doneo je pobedu miks timu Srbije koji se plasirao u četvrtfinale.

Podsetimo, Kukolj je u pojedinačnoj konkurenciji doživeo poraz u kategoriji do 100 kilograma od Mađara Žambora Vega.

Borbu je obeležila diskutabilna sudijska odluka. Mađar je do ključnog boda stigao "vazarijem" na 30 sekundi pre kraja borbe. Podvukao pod rame Kukolju i i oborio ga. Zbunjen je bio Kukolj, smatrao je da poen ne bi trebalo da pripadne mađarskom džudisti, ali sudije nisu promenile svoju odluku.

Pored Aleksandra Kukolja u centru pažnje zbog sudija na Olimpijskim igrama našao se još jedan srpski džudista, Nemanja Majdov. Kako je on reagovao na odluke sudija možete videti na sledećim linkovima:

Kurir sport

01:02:15

REALNA PRIČA - ALEKSANDAR KUKOLJ - 13.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track