RASPORED SRPSKIH SPORTISTA ZA PETAK: Vaterpolisti protiv Amerike u BORBI ZA FINALE! Navijaćemo i za kajakaše, tekvondiste i rvače
Foto: Dado Đilas

PARIZ 2024

RASPORED SRPSKIH SPORTISTA ZA PETAK: Vaterpolisti protiv Amerike u BORBI ZA FINALE! Navijaćemo i za kajakaše, tekvondiste i rvače

Ostali sportovi -

Olimpijske igre ulaze u samu završnicu!

Još srpskih sportista ima priliku da se na olimpijskim borilištima izbori za neko od tri odličja, a ovog petka nas očekuje bogat program u Parizu.

Dva srpska dvoseda koji čine Marko Novaković i Marko Dragosevljević, kao i Anđelo Džombeta i Vladimir Torubarov, takimičiće se u drugom polufinalu kanu sprinta. Trka je na programu od 11.20 časova.

OI Pariz 2024, kajakaši, kajakaši Srbije
foto: Dado Đilas

Danas na tatami izlaze i srpski tekvondisti. Stefan Takov će se u kvalifikacijama boriti protiv Fajsala Savadogoa iz Burkine Faso u kategoriji do 80 kilograma. Ova broba na programu je pod 11.24 časova.

Aleksandra Perišić će se u kvalifikacijama boriti protiv Ozode Sobirjonove u kategoriji do 67 kilograma, a njihova borba počinje od 12.00 časova.

Stefan Takov
foto: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

Rus Hetik Nikolajevič Cabolov, koji se takmiči pod srpskom zastavom rvaće se protiv Imana Mahdavija, člana olimpijskog tima izbeglica u kategoriji do 74 kilograma. Njihova borba na programu je od 11.35 časova.

Meč dana odigraće srpski vaterpolisti koji će se za finale Olimpijskih igara u Parizu boriti sa selekcijom SAD. Polufinalni duel ova dva tima zakazan je za 14.35 časova.

OI Pariz 2024, Pariz 2024, Vaterpolo, Vaterpolisti Srbije
foto: Dado Đilas

Devojke i momci - srećno!

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track