3333.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u finale Olimpijskih igara pošto je u polufinalu savladala Sjedinjene Američke Države rezultatom 10:6.

Po završetku meča naši vaterpolisti su blistali, a ovo su njihove prve izjave.

Uroš Stevanović, selektor:

- Kako je išao turnir, najbolje dve utakmice smo odigrali u četvrtfinalu i polufinalu. Sasvim zasluženo, zaboravlja se i ovo, moramo da se oporavimo što brže i što više za finale. Nemamo želje, ko god da dođe biće vaterpolo derbi. Nadamo se zlatu.

whatsapp-image-20240809-at-3.27.42-pm-1.jpg
Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Nemanja Ubović:

- Sve ste videli. Čestitao bih svojoj ekipi na borbi. Sve smo ispoštovali. Bilo je teško, imali smo dosta igrača manje, ali je odbrana bila perfektna. Verovali smo jedni u druge, bili smo agresivni, igrali jako. Čestitao bih momcima na velikoj borbi

Miloš Ćuk:

- Željom i voljom mi smo sve odbranili. Odbrana nam je donela ovu ubedljivu pobedu. Ovako smo hteli da izgledamo kako smo igrali. Idemo dalje, nećemo se zadovoljiti sa ovim. Apsolutno nam nije važno ko nam je protivnik. Ako ponovimo ovakvu odbranu i želju nadam se da ćemo stići da se oporavimo i da ćemo biti pravi.

Dado đilas PRVE REČI SRPSKIH VATERPOLISTA POSLE PLASMANA U FINALE OLIMPIJSKIH IGARA! "Delfini" BLISTALI od sreće: Nećemo stati!

Radomir Drašović:

- Svašta smo prošli od te prve utakmice. Samo mi znamo šta smo prošli da bismo došli do finala. Timski duh i zajedništvo se nije dovodilo u pitanje. Danas smo odigrali odličnu odbranu, imali smo fokus i smirenost. Nećemo stati, spremamo se za sledeću utakmicu. Za dva dana nas očekuje utakmica karijere. Finale je finale i pobediće ga srce i tim!

Kurir sport / RTS

BONUS VIDEO:

Kurir TV USIJANJE DANA 10.08.2021. VATEROPLISTI LAZIĆ, DEDOVIĆ, RAŠOVIĆ I STRELAC MIKEC: OLIMPIJSKE IGRE U BOJAMA SRBIJE