Osvajačima medalja na Olimpijskim igrama u Parizu priređen je prijem u "Srpskoj kući" u Parizu.

Selektor košarkaša Svetislav Pešić sa kompletnim stručnim štabom, kao i Aleksandra Perišić sa svojim trenerom prisustvovali su događaju koji je organizovan u njihovu čast.

Tu je bila i Zorana Arunović, osvajačica prve medalje za Srbiju u Parizu.

- Velika mi je čast što sam ovde i što sam osvojila medalju za Srbiju, nadam se da je ovo samo početak - rekla je Perišićeva.

whatsapp-image-20240809-at-9.55.38-pm-2.jpg
Dado đilas 
foto: Dado Đilas

- Hvala vam svima, nisam očekivao da će baš ovako dobar doček biti, pravi srpski. Znam da ste nas svi podržavali, hvala vam na strašnoj podršci, osetili smo taj impuls u dvorani, dali ste nam krila da damo sve od sebe u tri jako teške utakmice. Mislim da ne samo da smo dali maksimum, nego cele sebe i hteo bih javno da čestitam igračima na svemu, srećan sam što nosimo medalju kući i jedva čekam da proslavimo jako i intenzivno kad dođemo u Beograd, kako samo mi Srbi to znamo - izjavio je Svetislav Pešić.

whatsapp-image-20240808-at-10.10.50-pm-1.jpg
Dado đilas 
foto: Dado Đilas

- Ispunili ste nas ponosom, prenosim vam radost čitave nacije, niste svesni koliko ste nas obradovali, tek kad dođete kući u Beograd znaćete koliko ste veliki stvar učinili. Dali ste 110%, na vrhuncu snage volje, preskočili ste sopstvene mogućnosti, u svim sportovima. Za nas je pobeda što je svaki sportista dao maksimum - poručio je Gajić.

Kurir Prijem za osvajače medalja na OI u "Srpskoj kući" u Parizu

(Kurir sport)