HOROR TRAGEDIJA POTRESLA PLANETU! Preminuo 16-godišnjak posle jezive povrede na terenu! Detalji su užasni, nije mu bilo spasa!
Foto: Michael Wade/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

tuga

HOROR TRAGEDIJA POTRESLA PLANETU! Preminuo 16-godišnjak posle jezive povrede na terenu! Detalji su užasni, nije mu bilo spasa!

Ostali sportovi -

Tragedija se desila u Americi, na meču američkog fudbala u Alabami preminuo je 16-godišnji Kejden Telije. Talentovani kvoterbek je u trećoj četvrtini meča posle grubog starta povređen, zadobio je teške povrede mozga i na kraju je nažalost preminuo. Direktor škole Brajasn Oliver je izašao u medije sa informacijama o njegovoj povredi glave i otkrio da je u trci sa vremenom Kejden odleteo u bolnicu u petak uveče, gde mu je pružena hitna medicinska pomoć. Ipak, lekari na kraju nisu uspeli da ga spasu.

"On je bio učenik, prijatelj, sportista i najvažnije vernik u Hrista. Ne postoje reči da opišem kako se osećamo kao škola, zajednica i porodica", naveo je u zvaničnoj izjavi direktor škole Brajan Olvier.

Prema navodima iz američkih medija Kejden Telije je preminuo od posledica toga što mu je pukao krvni sud u mozgu, a sve nakon rutinske akcije kada je on trčao sa loptom i startom je oboren na zemlju. Ipak istraga je i dalje u toku i istražuje se šta je dovelo do ove tragedije.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

01:53

Boks meč u Bugarskoj počeo uz Kebinu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track