PRE OLIMPIJSKIH IGARA SAZNALA DA IMA TUMOR: Nikome nije rekla, a onda je iz Pariza donela pun kofer medalja!
Foto: Arijarne Titmus

HEROINA!

PRE OLIMPIJSKIH IGARA SAZNALA DA IMA TUMOR: Nikome nije rekla, a onda je iz Pariza donela pun kofer medalja!

Ostali sportovi -

Nakon što je 2021. godine na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila zlata na 200 i 400 metara slobodnim stilom, kao i srebro na 800 metara i bronzu u štafeti 4x200, Arijarne Titmus je i iz Pariza donela pun kofer medalja.

Predstavnica Australije je osvojila zlato na 400 metara i zlato u štafeti 4x200, a na 200 i 800 metara uzela je srebro.

Sve to je impresivno, ali je još impresivnije kada se zna da je neposredno pred Pariz morao da joj bude izvađen tumor iz tela.

Kada je odradila snimanje kako bi videla šta se dešava sa jednom rutinskom povredom kuka lekari su na jajnicima pronašli izraslinu. Titmusova se uspaničila, ali ne zbog karijere, sporta ili eventualne borbe sa bolešću.

"Toliko želim da jednog dana budem majka, za mene je potencijalni gubitak jajnika zaista veliki udarac. Osećam veliku zahvalnost svima koji su me detaljno ispitali, jer bi to i dalje bilo u meni da nisu bili tako pedantni. Kada se sve to desilo želela sam da se sve uradi kako treba, da bih jednog dana mogla da imam decu. Rekla sam: 'Vadite to!'", prisetila se Titmusova.

Na kraju se ispostavilo da su to benigni tumori, ali ona je priznala da je do kraja februara ove godine osećala bolove u abdomenu zbog operacije i zbog uklanjanja izraslina.

Ali, njoj plivanje ni sada nije na prvom mestu, kako sama kaže.

"Kada trenirate za Olimpijske igre vi ste u jednom mehuru. Brinete o stvarima kao što su povrede ramena i brinete se o telu, a zaboravite na život posle plivanja. Za mene je svrha mog tela da jednog dana imam bebu. Imam ogromnu žellju da budem majka!".

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:17

Srbija Amerika Olimpijske igre

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track