NIKOLA JAKŠIĆ PREDSTAVLJEN U RADNIČKOM: Uklapanje neće biti problem - tu je trener koji poznaje i ceni moje kvalitete
Foto: Starsport©

VATERPOLO

NIKOLA JAKŠIĆ PREDSTAVLJEN U RADNIČKOM: Uklapanje neće biti problem - tu je trener koji poznaje i ceni moje kvalitete

Ostali sportovi -

Kapiten reprezentacije Srbije Nikola Jakšić stigao je u Radnički iz Kragujevca i igraće sa nizom saigrača iz nacionalnog tima, pod vođstvom selektora Uroša Stevanovića.

Jakšić je i zvanično predstavljen u svom novom timu u društvu Jugoslava Vasovića, direktora kluba.

"Mislim da sam ovim potpisom napravio iskorak u karijeri, koji će mi doneti kontinuitet i odličan rad, kao i šansu za napredak. Uveren sam da ću svojim kvalitetima pomoći Radničkom da nastavi da ispunjava već postavljene ciljeve", rekao je Jakšić posle potpisivanja ugovora.

Kragujevački klub će tako u svojim redovima imati petoricu "zlatnih delfina" iz Pariza, pošto su ranije stigli Radoslav Filipović, Strahinja Rašović, Radomir Drašović i Nikolin mlađi brat Petar Jakšić.

Petar Jakšić
foto: Goran Mehkek / imago sportfotodienst / Profimedia

"Uklapanje neće biti problem, jer tu su mi saigrači iz reprezentacije Srbije kao i trener koji poznaje i ceni moje kvalitete. Drago mi je što Radnički ima trend odnosa prema srpskim igračima kakav i zaslužuju i verujem da će u srpskom vaterpolu biti sve više domaćih reprezentativaca, kako bismo klincima koji dolaze kreirali što bolju budućnost. Pozdrav svim Šumadincima i nadam se da se vidimo na bazenu", dodao je Jakšić.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track