PARTIZANOV NINDŽA STIGAO U BEOGRAD: Crno-beli dobili veliko pojačanje na golu!
Foto: RK Partizan

rukomet

PARTIZANOV NINDŽA STIGAO U BEOGRAD: Crno-beli dobili veliko pojačanje na golu!

Ostali sportovi -

Iranski golman Said Heidarirad danas je i zvanično potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom i predstavljaće veliko pojačanje na golu crno-belih.

Iskusni čuvar mreže je tokom prethodnih sedam godina nastupao za Dinamo iz Bukurešta, sa kojim je osvojio čak 15 trofeja i tokom pet sezona igrao Ligu šampiona.

Odmah po dolasku u Beograd želeo je da pozdravi navijače Partizana, a potom nam je objasnio kako je dobio nadimak Nindža.

,,Srećan sam što sam postao deo jednog od najvećih srpskih klubova. Pozdravljam sve navijače Partizana i verujem da ćemo, uz njihovu podršku, imati sjajnu sezonu. Što se tiče mog nadimka, dobio sam ga kada sam tek došao u Bukurešt. Bio sam mlad, nisam imao mnogo iskustva i previše sam skakao kada bih pokušavao da odbranim. Zbog toga su me saigrači prozvali Nindža i taj nadimak je ostao do danas“.

Heidarirad će već na svom debiju u crno-belom dresu imati priliku da osvoji trofej, s obzirom na to da prvi zvaničan meč u novoj sezoni Partizan igra protiv Vojvodine, u utakmici Superkupa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track