MOĆNA OBJAVA SVETSKE ATLETIKE! Kakve reči - Srpkinja ih ostavila u totalnoj neverici: Od loma noge na OI, do svetskog zlata...
Foto: Massimiliano Cervera/IPA Sport / Zuma Press / Profimedia

inspiracija

MOĆNA OBJAVA SVETSKE ATLETIKE! Kakve reči - Srpkinja ih ostavila u totalnoj neverici: Od loma noge na OI, do svetskog zlata...

Ostali sportovi -

Svetska atletika odala priznanje borbenoj Srpkinji...

Mlada srpska skakačica uvis, Angelina Topić, osvojila je zlatnu medalju na juniorskom Svetskom prvenstvu u atletici koje se održava u Limi.

Angelina je postala svetska šampionka pošto je jedina uspela da preskoči letvicu postavljenu na 1.91 metar.

Njen nastup u Limi bio je neizvestan jer je nedavno doživela ozbiljnu povredu tokom kvalifikacija na Olimpijskim igrama u Parizu. Ipak, borbena Srpkinja je za samo četiri nedelje uspela da se oporavi, vrati u pobedničku formu i pokori svet.

Neverovatan podvig koji je napravila impresionirao je ljubitelje atletike širom sveta. Posle osvajanja zlatne medalje oglasila se i Svetska atletika. Oni su na svom zvaničnom nalogu na društvenim mrežama odali priznanje neuništivoj Angelini.

"Od loma noge na Olimpijskim igrama do svetskog zlata na U20 u Limi. Angelina, ti si inspiracija", poručili su iz Svetske atletike.

Kurir sport/J.M.

00:56

Angelina primila bronzanu medalju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track