Vaterpolo klub Novi Beograd nastavio je sa kompletiranjem tima za predstojeću sezonu

Redove Novobeograđana, koji su aktuelni srpski i regionalni šampioni, kao i osvajači nacionalnog Kupa, pojačao je Strahinja Krstić, koji je na minulom juniorskom Svetskom prvenstvu u Buenos Ajresu proglašen za najboljeg igrača turnira, a ujedno je bio i najbolji strelac sa 20 postignutih golova na šest mečeva.

- Sa Partizanom smo dogovorili sve detalje oko dovođenja Strahinje Krstovića - kaže predsednik VK Novi Beograd Slobodan Soro i dodaje:

- To je još jedan izuzetno talentovan igrač koji će biti deo našeg novog projekta podmlađaivanja ekipe i promene koncepta igre. Strahinja Krstić, koji je bio najbolji igrač Svetskog prvenstva za juniore će se tako u ovom timu Novog Beograda pridružiti Vasiliju Martinoviću, Luki Gladovicu i Viktoru Uroševiću koji su takođe osvajali MVP priznanja na velikim takmičenjima.

Soro naglašava da je Novi Beograd uspeo da u ekipi napravi odličan spoj mladosti i iskustva i ponovio da će ambicije i dalje biti najveće moguće:

- Imamo vrhunske uslove za rad, veoma stručan trenerski kadar i zato sam uveren da ni rezultati neće izostati. Pored ranije navedih igrača spomenuo bih i Vučinića, Lukića i Trtovića koji će imati priliku da se uz iskusne Ćuka i Vlahopulosa razvijaju igrački, napreduju i skupljaju dragoceno iskustvo što je od neprocenjivog značaja zbog čega će svakako benefite u vrlo bliskoj budućnosti imati i naša seniorska reprezentacija - zaključio je Soro.

Kurir sport