Veliki skandal se dogodio pred meč Majami Delfinsa i Džeksonvil Džeguarsa, pa već nekoliko dana čitava Amerika bruji samo o tome.

Naime, nekoliko sati pred početak utakmice uhapšen je najbolji igrač Majamija, Tajrik Hil. On je najpre zaustavljen zbog brze i nesavesne vožnje, da bi potom pravio određene probleme policiji.

Na snimku koji je podigao veliku prašinu "preko bare" može se videti kako policijski službenici koriste prekomernu silu, obaraju Hila na zemlju i vezuju ga lisicama, a sada se pojavio još jedan snimak, iz drugog ugla na kojem se sve mnogo bolje vidi.

Jedan od trojice policajaca koji su uhapsili NFL zvezdu nakon incidenta je suspendovan na neodređeno vreme, a direktorka policije Stephani Daniel rekla je da će pokrenuti internu istragu o ovom slučaju.

Hil je ubrzo nakon incidenta pušten na slobodu i uspeo je da stigne na utakmicu. I ne samo to... Bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu svog tima protiv Džeksonvila 20:17.

Nakon tačdauna koji je napravio rešio je da isprovocira policiju, pa je sjajan potez proslavio imitirajući vezivanje lisicama.

Kurir sport

Bonus video:

Kurir televizija NAPRAVLJENA NAJVEĆA SVETSKA FUDBALSKA LOPTA! Dok se Kopenhagen priprema za domaćina utakmica, Lego pripremio IZNENAĐENJE za fanove