Član Kuće slavnih NFL i popularni voditelj uglednog američkog ESPN, Šenon Šarp, zbog nesvakidašnjeg gafa našao se u žiži skandala.

Legndarni NFL igrač je na svom Instagram profilu sasvim slučajno objavio "live strim" dok je imao intiman odnos sa jednom devojkom.

Sreća u nesreći, nije bilo vizuelnog prikaza, išao je "samo" zvuk. Čak 3.2 miliona njegovih pratilaca imalo je priliku da sluša uzdahe izvesne Mišel.

Dok je prenos išao, obožavaoci su preplavili odeljak za komentare, pokušavajući da ga upozore, ali Šarp nije ni slutio šta se dešava.

Incident je izazvao mešavinu humora i šoka na društvenim mrežama, posebno na "Tviteru", gde su fanovi slavnog sportiste delili razne memove i komentare o ovom događaju.

Kada je shvatio kakvu glupost je napravio, Šarp je pokušao da se opravda. Tvrdio je da mu je profil hakovan i da nije on na snimku.

Međutim, ubrzo pala u vodu, jer se u jednom momentu na snimku jasno čuje kako ga Mišel naziva po imenu dok vode ljubav.

Kada je shvatio da nema nazad, rešio je sve da prizna.

"To sam bio ja, zdrav i aktivan muškarac. Bacio sam telefon na krevet..." rekao je Šarp u podkastu "Nightcap" i dodao:

"Posle toga sam morao da zovem svog agenta, agenciju, ESPN... Morao sam da im kažem istinu, telefon mi nije bio hakovan".

Šarp je imao sjajnu NFL karijeru. Osvojio je tri titule - dve sa Denver Bronksima i jednu sa Baltimor Rejvensima.

Nakon uspešne karijere uplovio je u medijske vode i sjajno se snaša. Trenutno vodi popularnu emisiju na ESPN "First take".

Kurir sport/J.M.

Kurir Srbija trening