Sezona u Formuli 1 bliži se kraju, a kad je tako sve više je spekulacija oko toga koji će vozači promeniti tim.

Šef Mercedesa Toto Volf odlučio je da žestoko odgovori kolegi iz Red bula Kristijanu Horneru, koji je pre nekoliko dana komentarisao da bi Džordž Rasel mogao postati njihova glavna meta.

- Kristijan uvek želi da napravi neka sra... Da zakuva nešto - rekao je Volf, a kada je jedan od novinara rekao da bi mogao da bude kažnjen zbog neodmerenih reči, Volf se još više ražestio:

- To je prirodni proces, nije interakcija sa nekom osobom, već odlazak u toalet. To bih mogao da objasnim i sudijama.

profimedia0737064287.jpg
Profimedia 

Nastavio je Toto Volf da bljuje vatru:

- Da se vratim na poentu, Horner voli da pravi sra... To je deo ove igre. Džordž je oduvek bio vozač Mercedesa, nadam se da će tako ostati i zauvek.

Da nije ni Toto Volf nevinašce, kada je u pitanju peckanje kolega vezano za vozače, govori i sledeća činjenica. Naime, početkom godine Nemac je javno komentarisao da bi voleo da dovede Maksa Ferstapena u ekipu “Srebrnih strela”. Čini se da to više nije opcija za Mercedes, nakon dovođenja Kimija Antonelija za 2025. godinu.

profimedia-0774081233toto.jpg
Jared C. Tilton / Getty images / Profimedia 

U Red bulu intenzivno traže partnera Maksu Ferstapenu, jer nisu zadovoljni onim što prikazuje Serhio Perez. Meksikanac je trenutno tek na osmom mestu u generalnom plasmanu vozača sa 144 boda, dok je Holanđanin vodeći sa 331 bodom. Upravo je zbog Perezovih loših vožnji Red bul je ispustio vođstvo u prvenstvu konstruktora.

Promo FORMULA 1 SPEKTAKL U BEOGRADU ZA SAMO 4 DANA: Šampionski bolid stigao u Srbiju!