Đina (27) je rekla "da" dugogodišnjem partneru Jainu Betkeu (28), a ceremonija, kao i proslava, organizovana je u porodičnoj vili na španskom ostrvu gde su prisutni bili članovi porodice i prijatelji.

Đina i Jain su zajedno već sedam godina, a verili su se tokom leta 2023. godine. Jain se bavi konjičkim sportom, baš kao i naslednica čuvenog vozača Formule 1.

Zajedno su živeli u Švajcarskoj, a sada i u Americi, odnosno u Teksasu, na porodičnom ranču gde provode najviše vremena.

Đina se redovno takmiči na velikim tutnirima, a Jain vodi ranč.

Venčanje je održano na porodičnom imanju Šumaherovih na Majorki, u opuštenoj atmosferi na otvorenom, u prelepom vrtu punom palmi u Port d'Andratksu.

Čitavu svadbu je organizovala poznata kuvarica sa zvezdicom, Makarena de Kastro, koja je stigla sa svojim timom. Njena firma je angažovana za mnoge prestižne događaje, između ostalog jedan takav bilo je venčanje španskog tenisera Rafaeal Nadala.

Porodično imanje Šumaherovih na Majorki prostire se na preko 15.000 kvadratnih metara i ima raskošnu glavnu kuću, bazene i dodatne zgrade. Kupila ga je Korina Šumaher 2018. godine, a ranije je bilo u vlasništvu Florentina Pereza, predsednika Real Madrida.

Kurir sport

Bonus video:

Kurir/Zorana Jevtić Dejvid Kultard