Đina Šumaher, ćerka legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, udala se u subotu za svog dugogodišnjeg partnera Jaina Betkea.

Ceremonija venčanja održana je u luksuznoj porodičnoj vili na Majorci vrednoj 30 miliona evra, koju je porodica Šumaher kupila od prvog čoveka Real Madrida Florentina Pereza.

Prema informacijama nemačkog "Bilda", porodica Šumaher nije želela ništa da prepusti slučaju, pa je angažovala brojne kompanije koje su bile zadužene za organizaciju venčanja. Svi zaposleni bili su dužni da odlože svoje mobilne telefone pre ulaska na imanje kako ne bi fotografisali privatne prostorije. Isti list piše o potencijalnom prisustvu Mihaela Šumahera na ćerkinom venčanju.

"Je li Šumi zaista bio prisutan na venčanju u subotu? Moguće. Čak i vrlo moguće. Međutim, nije bio u vrtu, gde su bile ostale zvanice, od kojih neki, bez sumnje, ne pripadaju najužem porodičnom krugu od poverenja", ističe Bild.

Podsetimo, Đina je imala 16 godina kada je slavni vozač 2013. godine doživeo tešku nesreću na skijanju.

Jedan od najboljih vozača u istoriji Formule 1 doživeo je tešku povredu glave na skijanju u decembru 2013. godine i od tada nije viđen u javnosti.

On je šest meseci bio u indukovanoj komi, iz koje je probuđen u junu 2014. godine, a u septembru iste godine pušten je na kućno lečenje i od tada nema informacija o njegovom stanju.

Kurir sport/J.M./Bild/Jutarnji

Promo FORMULA 1 SPEKTAKL U BEOGRADU ZA SAMO 4 DANA: Šampionski bolid stigao u Srbiju!