Veliki spektakl zakazan je za utorak od 18.45 u Novom Sadu gde će u "Spensu" rukometaši Vojvodine dočekati najveći evropski, ali i svetski tim - nemački Kil.

Biće ovo susret drugog kola grupne faze Lige Evrope i oba tima u ovaj meč ulaze posle pobeda u prvoj rundi. Kil je bio bolji od španske Torelavege (32:27), dok je Vojvodina savladala Nekse u Našicama (35:36). Pred ovaj spektakl koji će se odigrati u prepunoj hali "Spens" jer su karte rasprodate pet dana pred utakmicu svoja očekivanja izneo je trener novosadskih crveno-belih Boris Rojević.

- Šta reći o Kilu, najveći tim na svetu. Višestruki evropski šampion i klupski prvak sveta. Očekujemo spektakl, da uživamo u jednom prazniku rukometa. Mi ćemo pokušati sve što je u našoj moći da napravimo najbolji mogući rezultat. To neće biti lako jer pred nama su svetska rukometna imena. Imamo mnogo samopouzdanja nakon pobede u Našicama gde je malo klubova uspelo da to učini što nam govori da smo na pravom putu. Jedva čekamo najveću utakmicu RK Vojvodine u svojoj istoriji - istakao je on.

 BONUS VIDEO:

Arena 2 Premium Vojvodina - Nekse rukomet