Elita stiže na Banjicu! Šampion Srbije u futsalu, KMF FON Banjica, biće domaćin jednog od turnira glavne runde Lige šampiona, a spektakularni mečevi čekaju nas od 23. do 26. oktobra u SC Voždovac.

Pored domaćina, na ovom turniru učestvuju i šampioni Holandije (Tajgers Rormond), Severne Makedonije (Forca) i Letonije (Riga), a samo pobednik obezbediće plasman u elitnu rundu gde će se naći najboljih 16 timova Evrope. Prvi meč FON Banjica odigraće 23. oktobra od 21 čas protiv Tajgers Rormonda, zatim sledi suret protiv Force (24. oktobar, 21.00), dok će u okršaju dva glavna favorita za prolaz dalje beogradska ekipa 26. oktobra, takođe od 21 čas, snage odmeriti sa Rigom.

Svoja očekivanja pred ovaj turnir izneo je kapiten tima Pavle Pešić.

- Osećamo se privilegovano i čast nam je što ćemo predstavljati naš klub i srpski futsal u Evropi, na najjačem mogućem nivou. Grupa u kojoj se nalazimo je izuzetno izjednačena i svaka ekipa vidi svoju šansu za prolaz dalje. Dajemo sve od sebe da obradujemo našu vernu publiku i podignemo klub na još viši nivo. Pozivam sve ljubitelje futsala da dođu na Banjicu i pruže nam neophodnu podršku.

Pavle Pešić Banjica.jpg
KMF FON Banjica 

O samoj organizaciji ovog spektakla govorio je direktor turnira Bojan Manić.

- Kao glavni organizator i direktor turnira, izuzetno sam ponosan što smo od prijateljske inicijative uspeli da izgradimo ozbiljnu i profesionalnu organizaciju. Naš cilj je, ne samo da pružimo vrhunski sportski događaj, već i da promovišemo futsal, Beograd i Srbiju. Trudićemo se da budemo sjajni domaćini šampionima iz raznih zemalja i da na pravi način predstavimo našu zemlju. Nadamo se punim tribinama i pozivamo sve ljubitelje sporta da dođu na Banjicu, podrže nas i budu deo ovog spektakla. U našem klubu KMF FON Banjica, svi se trudimo i verujemo u najbolje rezultate.

Bojan Manić FOTO KMF FON Banjica.jpg
KMF FON Banjica 

Za kraj, pogledajte i ko će sve predstavljati KMF FON Banjica na ovom turniru, kao i raspored svih mečeva koji će se odigrati u SC Voždovac.

Banjica 2.jpg
KMF FON Banjica 

raspored.jpg
KMF FON Banjica 

 BONUS VIDEO:

Kurir TV Slavlje futsalera u svlačionici posle plasmana na Svetsko prvenstvo