Organizatori osmog po redu humanitarniog turnira “Trofej Vračara” pod sloganom Vračar igra za porodicu Popović bili su Gradska opština Vračar i Kancelarija za mlade Opštine Vračar.

Sva novčana sredsva prikupljena od donatora i aktivnosti na samom turniru biće prosleđena porodici Popović koja se nalazi u teškoj zdravstvenoj i materijalnoj situaciji.

Koordinator Kancelarije za mlade Opštine Vračara, Miloš Mihailović rekao je da je bio prijavljen rekordan broj od preko 40 ekipa, ali žrebom je moralo biti izabrano samo 32 koje su nastupile na turniru.

WhatsApp Image 2024-10-28 at 11.09.40 AM.jpeg
Privatna Arhiva 

“Izuzetna je čast i veliko zadovoljstvo učestvovati u organizaciji ovako jedne humanitarne akcije, koja je prepoznata kako od samih učesnika koji su se prijavili tako i od velikog broja sponzora koji su pomogli u organizaciji turnira. Zajedno smo sa učesnicima, volonterima i publikom pokazili da je danas na Vračaru pobedila pre svega humanost. Čestitam ekipi Smash 3x3 na osvojenom trofeju i pozivam sve da isprate i ostale aktivnosti Kancelarije za mlade opštine Vračar.”

Kurir sport