JUSIN SIN IZABRAN ZA VEĆNIKA ZA SPORT NA ČUKARICI! Đorđe Bulić: Daću sve od sebe da naredne četiri godine promenim sve nabolje

Privatna Arhiva

Na sednici skupštine opštine Čukarica koja je juče održana izabran je većnik za sport. Ta funkcija je pripala sinu Jusufa Juse Bulića Đorđu. Ovaj sportski radnik,humanitarac i privrednik preuzeo je mandat od 4 godine.

To je potvrdio za Kurir.

Bokserski klub Železnik 
foto: Bokserski klub Železnik

- Pre svega želim da se zahvalim Nikoli Aritonoviću na ukazanom poverenju.Velika mi je čast i odgovornost. Sportski sam radnik skoro 20 godina. Imam iskustva i veliko znanje koje ću se maksmilno truditi da iskorostim u najboljem interesu sporta i dece. Već imam neku viziju kad je u pitanju razvoj generalno sporta, ali i školskog sporta, međutim, sad bi bilo jako nezahvalno obećavati neke stvari- istakao je on i dodao:

Privatna Arhiva 
foto: Privatna arhiva

- Moram da lepo sagledam realne mogućnosti, zatim budžet, takođe da obavim važne razgovore sa nekim sponzorima i onda da napravim strateški plan. Jako su mi važni rezultati i trudiću se da budu što bolji- rekao je Bulić koji je istakao da ukoliko bude sukoba interesa jer je on već predsednik FK "Železnik", kao i sportskog društva "Železnik" da će odmah podneti ostavku:

- Porazgovaraću sa svojim advokatima koji vode računa o svim detaljima. Ukoliko mi pravnici budu predočili da postoji bilo kakav problem, podnecu ostavke na sve funkcije i klubovi će izabrati novo rukovodstvo-istakao je on.

Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

This browser does not support the video element.

KAKO DA PROVALITE KOJI JE NAJADEKVATINIJI SPORT ZA VAŠE DETE? Jevremović odao svoju tajnu: Nikako da se teraju na silu!  Kurir televizija