POBEDILA SOPSTVENE DEMONE, PA ISPISALA ISTORIJU: Pogledajte ČUDESAN nastup za zlato maestralne Simon Bajls! Devojka ODUZIMA DAH!

AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Neponovljiva Amerikanka je ponovo dokazala da je jedna od najboljih gimnastičarki u istoriji...

Nakon Olimpijskih igara u Tokiju povukla se zbog problema sa mentalnim zdravljem i dve godine se nije takmičila. Vratila se pre godinu dana, izborila plasman na OI u Pariz, a onda po ko zna koji put svojom čudesnom izvedbom ostavila svet u neverici.

Američka gimnastičarka Simon Bajls peti put u karijeri postala je olimpijska šampionka!

Impresivnim nastupom 27-godišnja Amerikanka donela je svojoj reprezentaciji ekipnu zlatnu medalju i postala prva američka gimnastičarka sa pet olimpijskih zlata.

Pogledajte njen maestralan nastup:

POBEDILA SOPSTVENE DEMONE, PA ISPISALA ISTORIJU: Pogledajte ČUDESAN nastup za zlato maestralne Simon Bajls! Devojka ODUZIMA DAH!  Youtube

Pre samo godinu dana niko nije ni slutio da će je ponovo gledati na velikoj sceni...

Bajls je u Tokiju imala ozbiljnih problema sa mentalnim zdravljem. Svet je bio šokiran kada je potpuno neočekivano odučila da se povuče iz pet od šest finala. Odustala od ekipnog takmičenja, višeboja, preskoka, vratila i partera. Kasnije je odlučila da ipak nastupi u finalu na gredi gde je osvojila bronzu.

Kasnije je priznala da je išla kod psihoterapeuta uoči OI i da je aneksioznost nastala kada je doputovala u Tokio, delimično zbog ograničenja u vezi sa korona virusom, zbog kojih porodice i navijači nisu mogli da prisustvuju takmičenjima.

Podsetimo, Simon je jedana od gimnastičarki koja je bila žrtva seksualnog zlostavljanja bivšeg lekara američke gimnastičke reprezentacije Larija Nasara.

Monstrum je osuđen na 175 godina zatvora, a na suđenju je priznao da je seksualno zlostavljao sportistkinje u svojoj klinici na Univerzitetu u Mičigenu, a takođe se izjasnio krivim i za posedovanje dečje pornografije.

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

Zorana emotivno o Bobani  Kurir televizija