ROBERT ČOBAN IZ PARIZA ZA KURIR: Terminal aerodroma Šarl de Gol evakuisan zbog dojave terorističkog napada, SPORTISTI SE POBUNILI!

Kurir Televizija

Predsednik Kolor pres grupe Robert Čoban uključio se iz Pariza u emisiju Puls Srbije.

Od svih događanja na Olimpijadi kao posebno emotivno izdvojio je druženje u Srpskoj Kući sa našim zlatnim strelcima.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Posebno emotivno je bilo na druženju sa našim prvim nosiocima zlatnih odličja, sa Zoranom Arunović i Damirom Mikecom koji su došli u srpsku kuću da proslave uspeh.

Kako kaže juče je deo aerodroma "Šarl de gol" evakuisan zbog dojave terorističkog napada:

- Na momenat je jedan terminal bio evakuisan zbog nekih dojava o terorističkom napadu. Baš se jedan deo naše ekipe tada vraćao za Beograd pa je let pomeren. Imate veliko prisustvo policije na svim mestima, ali nekako imate osećaj da su svi dobro rasploženi i da je bezbednost na visokom nivou.

This browser does not support the video element.

ROBERT ČOBAN IZ PARIZA ZA KURIR: Terminal aerodroma Šarl de Gol evakuisan zbog dojave terorističkog napada, SPORTISTI SE POBUNILI!  kurir televizija

Kaže da organizacija OI ima dosta propusta, a jedan od njih jeste neadekvatna ishrana za sportiste.

- Sportisti su se pobunili zbog hrane, jer ne dobijaju dovoljno proteinskih namirnica, mesa, mlečnih proizvoda, jaja. Inače organizacija je blago rečeno ležerna. Usluga je jako spora, počeviši od kafića do tih nekih procedura. Ali u samom gradu ne možete da osetite neku tenziju. Ja idem biciklom i nije mi se dešavalo da neko zatrubi ili tome slično.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"OSTATAK KRALJEVSKE PORODICE I POLITIČARI NATERALI KRALJA DA ABDICIRA" Robert Čoban za Kurir: Englezi se nakostreše na te stvari  Kurir televizija