"NOVAK NAM JE PRENEO ENERGIJU I MENTALNU SNAGU" Srpski olimpijac ODUŠEVLJEN Đokovićem! Otkrio je KAKO je izgledala PROSLAVA zlata!

CHRISTOPHE SAIDI / Sipa Press / Profimedia
Kurir 
foto: Kurir

Vaterpolisti Srbije poraženi su od Mađarske rezultatom 17:13i grupnu fazu na Olimpijskim igrama završili su na četvrtom mestu, a protivnika u četvrtfinalu dobiće kada se završe ostali mečevi današnjeg protivnika.

Po završetku ovog duela svoje utiske izneo jeSava Ranđelović.

- I pamtim i ne takve utakmice, jeste na mnogo golova, nismo igrali odbranu kao protiv Francuske, da li zbog rasterećenosti jer smo već u četvrtfinalu... Počeli smo dobro, poveli, na kraju druge četvrtine primili taj jeftin gol koji nas je malo poremetio, nismo uspeli da se konsolidujemo posle. Ostaje nam dan da se odmorimo. Celo leto, ceo život se spremamo za to četvrtfinale, garantujem da ćemo biti bolji. Pratićemo ceo dan te ostale mečeve da vidimo sa kim igramo.

Dotakao se Ranđelović i dolaska Novaka Đokovića u olimpijsko selo posle osvojene zlatne medalje i otkrio je kako je iz njegovog ugla izgledala proslava istorijskog uspeha.

- Jako emotivno je bilo, najbolji sportista svih vremena kompletirao je sve svoje trofeje, doneo zlato Srbiji koje je čekao toliko godina, preneo nam je energiju i tu njegovu mentalnu snagu koja će nam značiti u odlučujućim momentima.

Novak ima jedno zlato, Sava dva, a niko od srpskih sportista nema tri.

- Došli smo kao da nemamo nijedno svi, ne mislimo na taj način da imamo šansu za treće zlato koje nema nijedan nas sportista. Idemo da se odmorimo i spremimo što bolje za to četvrtfinale. Stigle su nam i porodice da budu uz nas na jednom ovakvom takmičenju, srećom da je u Evropi - zaključio je Ranđelović.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković izvadio krstić  Printscreen/RTS