ANA SLAVILA MEDALJU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Oduzeli joj odličje i dali Amerikanki! Nesrećna devojka briznula u plač - RASPALA SE!

Printscreen

Rumunska gimnastičarka Ana Barbosu doživela je neviđeni šok nakon takmičenja u parteru na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nesrećna devojka je u suzama napustila dvoranu, pošto joj je nakon uložene žalbe Amerikanke Džordan Čajls oduzeta bronzana medalja.

Ana je bila na trećoj poziciji i već je počela da slavi bronzanu medalju, a onda je usledio preokret. Čajls, koja je u prvi mah bila peta, uložila je žalbu na ocenu koja joj je dodeljena i sudije su preinačile odluku, pa je sa petog skočila na treće mesto.

Tako je nesrećna Ana u momentu ostala bez medalje.

Na blogu posvećenom gimnastici "Medal Count", ovako su izveštavali o Rumunki.

"Ana Barbosu je gimnastička vrhunske klase, koja je svaki put podržavala druge takmičarke kada je završavala na četvrtom mestu. Videla je na ekranu da je treća i kasnije je spuštena na četvrto mesto. Takav, razarajući plač je nešto što se nikada nije dogodlio ovoj gimnastičarki. Prosto, užasno".

Brazilska gimnastičarka Rebeka Andrade osvojila je zlato u parteru. Ona je pobedila sa 14.166 bodova i tako stigla do četvrte medalje u Parizu.

Srebro je pripalo čuvenoj Simon Bajls koja je imala 14.133 bodova, a bronza nakon žalbe njenoj koleginici iz tima Džordan Čajls (13.766 bodova).

Kurir sport/J.M/Mondo

This browser does not support the video element.

EVO KAKVO JE RASPLOŽENJE NAŠIH KOŠARKAŠICA PRED MEČ SA AUSTRALIJOM! Butulija direktno iz Pariza: Borićemo se, ali postoje klopke..  kurir televizija