PRVE REČI MILICE GARDAŠEVIĆ POSLE NEUSPEHA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Rezultatski je bilo JEFTINO ući u finale! Evo ŠTA je NEDOSTAJALO

Dado đilas
foto: Kurir

Milica Gardašević nije uspela da se plasira u finale skoka udalj na Olimpijskim igrama u Parizu, a posle neuspeha otvorila je dušu.

Ona je kvalifikacije završila na 18. mestu sa skokom od 6.48i tako je prvi nastup na Olimpijskim igrama završila već na početnoj fazi.

- Čast mi je što sam predstavljala Srbiju na Olimpijskim igrama, ali žao mi je što nisam ušla u finale. Smatram da je bilo uslovno rečeno jeftino, u smislu rezultatski, jer je za to trebalo da se skoči 6,60. Na kraju dana, nastup na Olimopijskim igrama... Moraću da se zadovoljim. A za dalje, idemo u Los Anđeles.

foto: Dado Đilas

Govorila je i o Ivani Španović koja je takođe ostala bez finala.

- Nastup na petim Olimpijskim igrama je vanserijski uspeh sam po sebi, ostalo ćete morati nju da pitate. Ja sam verovala da će moći, svi su verovali... Nemam šta da dodam.

Šta je falilo za plasman u finale?

- Nedostajao je skok. Meni se to dešava, možemo da pričamo o vetru, tako nekim finesama. Ali imala sam dva prestupa, jedan skok da je bio ispravan plasirala bih se u finale. Tu sam gde sam...

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ivana Španović Dubai  Instagram