DELFINI ŠOKIRALI GRKE U POSLEDNJOJ SEKUNDI - DEDOVIĆ PUN UTISAKA: Srbiju je uvek krasilo da igramo do poslednje sekunde

Dado đilas
Kurir 
foto: Kurir

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu pošto su posle ogromne drame pobedili Grčku rezultatom 12:11.

Srbija nije blistala u Grupi B. Delfini su doživeli čak tri poraza, od Španije, Mađarske i potpuno šokantno od Australije, ali su zahvaljujući trijumfima protiv Francuske i Japana sa četvrte pozcije otišli među najboljih osam.

"Ne bih rekao da je ovaj rezultat senzacija, pripremali smo se i išli korak po korak. Srbiju je uvek krasilo da igramo do poslednje sekunde. Vratilo nam se na kraju zato što smo dali sve od sebe. Gledamo sledeću utakmicu, videćemo ko će biti protivnik", rekao je Nikola Dedović, pa nastavio:

Dado đilas 
foto: Dado Đilas

"Turnir je dugačak, nema vremena za analize. Imamo manje od 48 sati, koncetrišemo se na ono što sledi, turnir je fizički težak", smatra Dedović.

Srpski vaterpolista se osvrnuo i na loš period srpskih sportista prethodnih dana, kada je veliki broj olimpijaca otišao sa takmičenja bez medalje.

Dado đilas 
foto: Dado Đilas

"Žao nam je, pratimo sve, žao nam je zbog svih koji su očekivali da će postići više. Zajedno smo u selu, pre nekoliko dana su neki sportisti tek stigli, pratimo i bodrimo i nadamo se što većem broju medalja", poručio je Dedović.

(Kurir sport)