BATINA EMOTIVNA PORUKA NA INSTAGRAMU: Hvala ti Srbijo što si mi dozvolila da se 242 puta naježim slušajući himnu! (FOTO)

Antonin THUILLIER / AFP / Profimedia

Odbojkaš Srbije Aleksandar Atanasijević pobedom protiv Kanade na Olimpijskim igrama u Parizu oprostio se od dresa reprezentacije.

Sada se oglasio i na društvenim mrežama gde je uz slike koje su obeležile njegovu karijeru u "plavom dresu" podelio i emotivnu poruku.

Dugo sam razmisljao šta mogu da napišem da ne budu fraze i da zaista opiše na pravi način ono sto osećam… Kada počneš da trenirasš još kao dete imaš samo jedan san, da obučeš dres reprezentacije i dođeš u priliku da se boriš za medalje za svoju zemlju“, počeo je Atanasijević.

Hvala ti Srbijo što si mi dozvolila da se 242 puta naježim slušajući himnu! Ovaj trenutak je došao brže nego što sam mogao da zamislim… Bilo je lepih i manje lepih trenutaka, ali je uvek bilo posebno biti deo kolektiva koji se vraća kući sa medaljom i grli ljude koje voli… Hvala svakom saigraču, treneru, članu stručnog štaba, navijaču na pravljenju ovog puta nezaboravnim! U meni ćete zauvek imati najveću podršku kao što ste je i meni pružili. Hvala Srbijo“, zaključio je Atanasijević.

U karijeri je nastupao za Partizan, Skra Belhatov, Peruđu i Šangaj, a trenutno ima 32 godine.

Deo reprezentacije Srbije Atanasijević je bio od 2011. godine, a igra na poziciji korektora.

(Kurir sport)

This browser does not support the video element.

Igor Rakočević za Kurir  Kurir teleivizija