SRBIJO, BIĆE OPET PLAKANJA! ILKE PADA KAO KLADA: Slovenac Miran Fabjan zakazao MMA meč i zapretio srpskom Džokeru

Slovenac najavio meč sa Srbinom i istinski spektakl

Printskrin/Instagram

Slovenački MMA borac Miran Fabjan rođen je za provokaciju i spektal.

Printskrin/jutjub 

U junu Miran Fabjan najavljivao je da će u Beogradu nokautirati Darka Stošića. Na kraju, desilo se suprotno, posle velike borbe srpski MMA borac bio je taj koji se na kraju radovao. Sada je Miran Fabjan ugovorio novi meč sa jednim srpskim borcem. Ovaj put, izbor je pao na Aleksandra Ilića, popularnog Džokera. Spektakl je najavljen za Zagreb, za 23. novembar na FNC reviji.

Slovenac koji ima 39 godina, uvek se trudi da publici ponudi ono, što ona od njega želi. Treba se setiti kada se naložio na utakmicu fudbalera Srbije i Slovenije na EURO u Nemačkoj. A, to su ozbiljne provokacije, teške reči, ali ne i uvrede. Tako je bilo i ovaj put, kada je Miran Fabjan prozvao Aleksandra Ilića.

- Srbijo, biće opet plakanja! U Zagrebu ćete da plačete, pa je bolje da počnete da navijate za "Slo Rokija". Ilke pada kao klada. Ma, 20.000 ljudi će navijati za "Slo Rokija" i završiću mu karijeru. Razbiću ga tako, da će zaboraviti na Vemolu, Janikovskog i Šlemenka. Pamtiće samo slovenačkog Rokija".

A, kada Miran Fabjan razveže jezik, onda tu nema kraja. Istinski je šoumen, ali i majstor u oktagonu.

- Može da priča šta god želi. Ja kod njega vidim rupe, tačno znam gde on ne može. Šest puta sam rekao šta ću napraviti i napravio sam. Sedmi put Ilke nema šanse. Možda pripremi neko rvanje, pa da može da se izvuče, ali ni u jednom segmentu me ne može pobediti. Biće nokautiran!

Aleksandar Ilić Džoker dosad nije odgovarao na prozivke od strane Mirana Fabjana. Samo je na svom instagram profilu okačio objavu meča, fotografiju kako stoji iznad Fabjana koji se prosuo na leđa i poručio:

- Biće čupavo! Kao na ovoj slici… Ej brate ostao si sam, jer si bio zavidaaan.

Miran Fabjan je nekadašnji kikbokser, jer je u tom sportu kao mlad gradio karijeru. Dosad u MMA ima osam borbi. Slovenac dugog jezika upisao je pet pobeda i svih pet nokautom, ali ima i tri poraza. Dva su od pre 17 godina, a jedan je upisao nedavno, kada ga je u Beogradu savladao fantastični srpski MMA fajter Darko Stošić.

Poručio je Slovenac da kada "završi posao" sa Aleksandrom Ilićem, onda će zakazati duel sa borcem iz BiH Tomislavom Spahovićem, sa kojim je već godinama u svađi.

This browser does not support the video element.

MMA borbe u Beogradu, u režiji FNC  Kurir sport