Ugostitelji u gradu čuvenom po pljeskama utrkuju se da osmisle kako da Đokovića iznenade južnjačkim specijalitetima, uvereni da će ga to vratiti u život

Od kada je Novak Đoković obradovao naciju izjavom da će igrati za Srbiju u Dejvis kupu protiv Rusije, Niš je na nogama!

Grad na jugu Srbije biće domaćin ovog teniskog spektakla (3-5. februar), a ugostitelji, čuvene roštiljdžije, uporni su u nameri da preobrate Noleta i nagovore ga da ponovo počne da jede meso. Imaće više nego ubedljive argumente - biće to miris njihovih specijaliteta kojima živ čovek teško odoleva.

- Žao nam je kad vidimo koliko je Nole smršao, sigurni smo da je jedan od razloga to što više ne konzumira meso, pa samim tim ne unosi dovoljno proteina i masti životinjskog porekla. Zato smo moje kolege i ja odlučili da ga obradujemo specijalitetima koji će mu pomoći da ponovo postane broj jedan. Spremamo mu iznenađenje - kaže jedan od niških ugostitelja.

- Ćevapi, pljeskavice, kobasice... To je pravi recept da povrati mišićnu masu i neophodnu snagu - smatraju i ostale Nišlije.

Noletovi udarci nisu tako ubitačni kao ranije i igra gubi na intenzitetu, posebno kad meč duže traje. Martina Navratilova otvoreno je rekla da zbog niskog nivoa masti Novakovi mišići „jedu sami sebe“. A i ostale teniske legende, kao i neki nutricionisti pridružili su se kritikama na račun Đokovićeve ishrane.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO - Zašto je Novak Đoković ispao u 2. kolu Australijan Opena