Georgi Stoimenov, menadžer Grigora Dimitrova, odgovorio je na optužbe Srđana Đokovića da je njegov klijent kriv za širenje koronavirusa.

"Želim da vam saopštim nešto, a u vezi onoga što je Srđan Đoković izjavio za hrvatsku televiziju. Grigor je sleteo u Beograd nakon što je tri meseca bio u izolaciji. Ni u Beogradu, ni kasnije u Zadru mu nije ponuđeno ili zahtevano od njega da se testira na koronavirus", rekao je Stoimenov, a prenosi "Tenniskafecom".

888.jpg
Pritnscreen/Instagram 
foto: Pritnscreen/Instagram

Stoimenov dodaje da se njegov klijent strogo držao pravila.

"Organizatori turnira su ti koji su zaduženi za bezbednost turnira i oni su ti koji su zaduženi za kreiranje pravila koja se moraju poštovati. Grigor je strogo poštovao sva pravila od strane organizatora turnira i postojeće zakone i pravila kada je prelazio granicu između Bugarske, Srbije i Hrvatske".

1.jpg
Pritnscreen/Instagram 
foto: Pritnscreen/Instagram
2.jpg
Pritnscreen/Instagram 
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, posle saznanja da je Novak pozitivan na COVID-19 otac najboljeg tenisera sveta uperio je prst sumnje u Dimitrova. Srđan smatra da je Bugarin svojim ponašanjem naneo veliku štetu Srbiji i Hrvatskoj.

"Zašto se to dogodilo? Zato što je čovek verovatno došao bolestan, ko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na nekom drugom mestu... Mislim da to nije u redu. Dobro, šta da se radi... Naneo je veliku štetu i Hrvatskoj i nama kao porodici i Srbiji", kivan je Srđan.

2250717-profimedia0531605774-edit.jpg
Damir Dervišagić, Profimedia 
foto: Profimedia, Damir Dervišagić

Srđan ne krije zabrinutost za sina, ističe da je fizički dobro, ali psihički...

"Nikome nije dobro, pa ni njemu... Nikome nije dobro zbog ove situacije, Naravno da se ne oseća dobro, ali šta ćete, situacija je takva kakva jeste. Iz ovoga moramo da izađemo jači, da shvatimo da ovo mora da prođe, da se na neki način svi zaštitimo", otkrio je za RTL Srđan Đoković.

(Kurir sport)