MISLIO SAM DA ZVIŽDE, A ONI SU SKANDIRALI?! OK, KAKO KAŽETE... Novaku publika nije naklonjena na US Openu: Znam kako da se borim!
Foto: Pritnscreen

US OPEN

MISLIO SAM DA ZVIŽDE, A ONI SU SKANDIRALI?! OK, KAKO KAŽETE... Novaku publika nije naklonjena na US Openu: Znam kako da se borim!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na konferenciji za medije posle pobede nad Dancem Holgerom Runeom nije bio preterano raspoložen.

Podsetimo, srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je pobedio 145. igrača sveta Danca Holgera Runea posle četiri seta, 6:1, 6:7, 6:2, 6:1.

Odgovarajući na pitanja "sedme sile" Novak je u jednom trenutku krenuo da komentariše publiku na stadionu koja nije bila prijateljski raspoložena prema njemu.

Novak Đoković, Us open
foto: Profimedia

"Ovo je najglasniji stadion i najzabavniji u sportu. Uvek želiš da publika bude uz tebe, ali to nije uvek moguće. Fokusirao sam se na sebe, moram da vidim kako je na terenu i da se držim toga", rekao je Đoković.

Tokom drugog seta, koji je Danac osvojio, publika je skandirala njegovo ime "Ruuune", ali je više delovalo kao da zviždi Novaku.

"Iskreno, nisam znao da su skandirali. Mislio sam da su zviždali", rekao je Đoković.

"Ok, kako kažete...".

"Ne znam, nije bila baš idealna atmosfera za mene, da vam iskreno kažem. Ali igrao sam u takvoj atmosferi i ranije, tako da znam kako da se izborim sa time", zaključio je Novak Đoković.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track