NEPRIJATNA SITUACIJA ZA ĐOKOVIĆA U PARIZU! Novak će prvi put igrati PROTIV VAJDE! Marjanov novi pulen obezbedio meč sa Srbinom!
Foto: Starsport©

ROLAN GAROS

NEPRIJATNA SITUACIJA ZA ĐOKOVIĆA U PARIZU! Novak će prvi put igrati PROTIV VAJDE! Marjanov novi pulen obezbedio meč sa Srbinom!

Tenis -

Više nije samo mogućnost, sada je realnost!

Novak Đoković i Marjan Vajda prvi put će na jednom meču biti na dve različite strane!

Nakon što je napustio Novakov tim, Slovak je započeo rad sa zemljakom, Aleksom Molčanom, a sudbina i žreb su spojili put 38. i prvog tenisera sveta na ovogodišnjem Rolan Garosu.

Prvo je Đoković na startu trunira ubedljivo savladao Japanca Jošihita Nišioku sa 6:3, 6:1, 6:3, a potom je Molčan bio bolji od Argentinca Federika Korije u tri seta 6:3, 6:4, 3:6, 6:3.

Molčan i Đoković
Molčan i Đokovićfoto: Starsport©

To je meč kojem se Novak ne raduje. barem je tako poručio nakon što je pobedio Japanca na startu drugog gren slema u sezoni.

- Pisao sam Marjanu pre par dana i videli smo se juče i danas. Kad sam video žreb, nije mi bilo svejedno. Ne znam kako ću se osećati na terenu, Molčan je protivnik za mene kao bilo koji drugi, međutim, Marjana nikada nisam imao u protivničkom taboru. To iskreno ne priželjkujem - iskren je Đoković.

Podsetimo, Posle 15 godina, 361 nedelje na prvom mestu ATP liste, 20 grendslem titula, 86 turnira, Srbin i Slovak su nedavno odlučili da prekinu saradnju.

Biće zanimljivo videti kako će se ponašati Novak Đoković, ali i Marjan Vajda, kada po prvi put budu na suprotnim stranama, otkada i zvanično ne sarađuju. Jasno je da slovački trener najbolje od svih zna sve vrline, ali i mane prvog reketa na ATP listi, jer su njih dvojica imali prethodnih godina više porodični, nego partnerski odnos.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track