OTKRIVENA TAJNA IZ MELBURNA! PRIČA O ŠAMPIONSKIM MAJICAMA ĐOKOVIĆA: Otkriveno ko ih je naručio, a ko štampao, ni Novak nije znao!
Foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

ZANIMLJIVO

OTKRIVENA TAJNA IZ MELBURNA! PRIČA O ŠAMPIONSKIM MAJICAMA ĐOKOVIĆA: Otkriveno ko ih je naručio, a ko štampao, ni Novak nije znao!

Tenis -

Prošlo je skoro dve nedelje od 10. titule Novaka Đokovića u Melburnu, a pojavila se zanimljiva priča.

Nije prošlo mnogo vremena od poslednjeg poena na ovogodišnjem Australijan openu, a svi u boksu Novaka Đokovića na sebi su imali šampionske majice.

Na majicama je i sa jedne i sa druge strane stajao broj 10 u bojama srpske zastave, takođe i broj 2023. Jasno, prvi boj predstavlja broj titula Novaka Đokovića u Melburnu, drugi godinu u kojoj je stigao do dvocifrenog broja titula na "Rod Lejver" areni.

Australijski novinari su otkrili celu pozadinu. Majice je uradila Aleksandra Manro, a zanimljivo je da je narudžbinu za 20 majica dobila kasno uveče uoči finala.

Manro je vlasnica male firme iz Melburna, a ta čast da ona odštampa majice nije stigla slučajno. Nju je angažovao Stefano Rasu, vlasnik jednog restorana u Melburnu i veliki prijatelj Đokovićevih.

"Đokovići dolaze u moj restoran u Melburnu već osam godina. Oni su veoma jednostavni i skromni ljudi", rekao je Rasu.

Manro je u 23 časa u subotu uveče dobila narudžbinu za majice, pa se odmah dala na posao.

"Razmišljala sam, ako on ne pobedi, a stavili smo 10 i 2023 u dizajn, majice će otići u kanzu za smeće. Ali, bila sam prilično uverena da će pobediti".

I sam Đoković je bio zbunjen, otkud majice u njegovom boksu, jer prosto nije znao da se pripremaju. Majice je u boks doneo sam Rasu.

"Bilo je to veliko iznenađenje, svidelo im se", rekao je Rasu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track