SVI SU ČEKALI OVAJ SUSRET! Novak i Alkaraz prvi put "OČI U OČI" nakon afere o špijuniranju - njihova reakcija će vas iznenaditi!
Foto: EPA/Yoan Valat

konačno

SVI SU ČEKALI OVAJ SUSRET! Novak i Alkaraz prvi put "OČI U OČI" nakon afere o špijuniranju - njihova reakcija će vas iznenaditi!

Tenis -

Još malo je ostalo do spektakularnog polufinala Vimbldona, u kom će se sastati Novak Đoković i Janik Siner a ovaj meč svakako privlači pažnju svetske javnosti.

Pred njihov današnji susret, Novak je odradio jedan lakši trening, nakon čega se susreo sa Karlosom Alkarazom, s obzirom da je Španac čekao svoj red da odradi trening.

Podsetimo, nedavno je u Londonu izbila jedna "afera", nakon što je Alkarazov otac snimao treninge srpskog asa, i to je podiglo veliku prašinu.

Nakon toga, njih dvojica se do danas nisu susreli, a kako su se ovog puta pozdravili veliki rivali pogledajte u priloženom video snimku:

O celokupnoj situaciji nedavno je govorio Karlos Alkraz:

"Verovatno je istina. Moja otac je veliki teniski navijač. On ne gleda samo moje mečeve. Dolazi u klub u 11.00 prepodne, a odlazi u 10 uveče, gleda mečeve i treninge svih. To što je imao mogućnost da vidi Ðokovića uživo, da, verovatno je istina da je snimao treninge", rekao je Alkaraz.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track