"VIĐAM PO INTERNETU SVAKAKVE STVARI, NEKE OD NJIH SU ČISTE BUDALAŠTINE" Novak otkrio šta ga IRITIRA: "Ne smem da prenosim detalje"
Foto: WILLIAM WEST / AFP / Profimedia

ao

"VIĐAM PO INTERNETU SVAKAKVE STVARI, NEKE OD NJIH SU ČISTE BUDALAŠTINE" Novak otkrio šta ga IRITIRA: "Ne smem da prenosim detalje"

Tenis -

Specijalni izveštač iz Melburna: Vuk Brajović

Duhoviti deo razgovora sa Novakom Đokovićem posle pobede nad Prižmićem ticao se mimova koji se (često) prave na njegov račun…

Rekao si u intervjuu za Ekip da je napravljen “mim” od onoga kada si tražio kreatin, a ima još jedan - ako se sećaš, kad si pobedio Beretinija na Rolan Garosu 2021?

“A-ha, znam – ono vrištanje”, nasmejao se Đoković, i nastavio:

“Viđam po internetu svakakve stvari. Neke od njih su čiste budalaštine, pravo da vam kažem, ali dobro, šta da se radi. Internet je prostor za slobodno izražavanje izražavanja, svako može da postavi i uradi šta hoće. Ima i kreativnih, zanimljivih stvari koje se naprave u vezi sa mnom ili sa tenisom uopšte. Imam zajedničku grupu sa braćom i bliskim prijateljima, pa šaljemo smešne snimke jedni drugima, uz malo internih šala… Kada neki teniser ili teniserka uradi ili kaže nešto smešno, obavezno to podelimo, ali ne smem da vam prenosim detalje toga jer će biti “korišćeni protiv mene,” uz "mig" objašnjava Novak.

Kurir sport

Bonus video:

02:58

PRESVALIČIO SAM SE, A ONDA SU MI NOVAK I JELENA ZAKUCALI NA VRATA Željko Samardžić progovorio o VELIKOM IZNENAĐENJU pred koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track