"NOVAK JE STRUČNJAK U OBMANAMA" Španski novinar BRUTALNO UDARIO po Đokoviću uoči Rolan Garosa: Njegove POVREDE su deo STRATEGIJE!
Foto: AP Louise Delmotte

sramotne reči

"NOVAK JE STRUČNJAK U OBMANAMA" Španski novinar BRUTALNO UDARIO po Đokoviću uoči Rolan Garosa: Njegove POVREDE su deo STRATEGIJE!

Tenis -

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković obavlja poslednje pripreme pred Rolan Garos, a prilično neočekivano će nastupiti na turniru u Ženevi gde bi mogao da uhvati pravu formu za drugi grend slem sezone. Tokom ove godine najbolji srpski sportista beleži loše rezultate na turnirima, ugroženo mu je i prvo mesto ATP liste, ali ga se najveći rivali i dalje plaše! Taj strah jasno se može videti iz reči jednog španskog novinara koji je deo kolumne posvetio Đokoviću.

Španski novinar Huan Valaure na sajtu "eldebato" bavio se favoritima za predstojeći Rolan Garos, a tom prilikom je zaključio da bi Novak Đoković morao u Parizu da se pojavi maksimalno spreman za turnir, nakon što je primenio strategiju i rivale ubedio da nije u grupi favorita!

Novak Đoković
foto: Profimedia

"Tu je Novak Đoković. Srbin ima veoma lošu sezonu i još nije uspeo da dođe do finala, što je nešto neobično za beogradskog tenisera. Ono što se ne zna je da li je zaista povređen ili je sve to deo strategije da se njegovi rivali obmanu. I u tome je Nole stručnjak", zaključio je Španac.

Optužbe da novak Đoković "vara" svoje rivale tako što ih ubedi da nije spreman da se takmiči protiv njih prelaze granice dobrog ukusa, a posebno kada se imaju u vidu problemi sa kojima se suočava. Novak Đoković ove sezone nije uspeo da uhvati pravu formu, odigrao je veoma mali broj mečeva i nije uspeo da stigne do finala ni na jednom takmičenju koje je igrao.

Upravo je mali broj mečeva na početku nove sezone uticao na Novaka Đokovića da promeni svoje planove. Tako se tek treći put u karijeri odlučio da igra na turniru u poslednjoj nedelji pred grend slem, pa će publika u Švajcarskoj imati prilike da ga pozdravi pre puta u Pariz. Ukoliko bi vezao nekoliko dobrih mečeva tokom narednih dana, Đoković bi sasvim sigurno bio opasan rival na Rolan Garosu, pa i kandidat za novu grend slem titulu.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

00:11

Novak izlazi iz Urgentnog centra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track