"PROBUDIO SAM SE I VIDEO ZMIJU KAKO ME UJEDA" Nadal FRAPIRAO Novinare u Parizu - slikovito objasnio svoj NAJVEĆI PROBLEM!
Foto: Alfredo Falcone/LaPresse/Shutter / Shutterstock Editorial / Profimedia

rg

"PROBUDIO SAM SE I VIDEO ZMIJU KAKO ME UJEDA" Nadal FRAPIRAO Novinare u Parizu - slikovito objasnio svoj NAJVEĆI PROBLEM!

Tenis -

Španski teniser Rafael Nadal završio je učešće na Rolan Garosu već u 1. kolu.

Najtrofejniji teniser na ovom grend slemu poražen je od Nemca Aleksandra Zvereva u tri seta - 6:3, 7:6 (7:5), 6:3.

Nakon poraza, španski teniser malo se našalio na konferenciji za medije. Želeo je na slikovit način da objasni svima ono što ga najviše muči...

- Moje telo je džungla dve godine. Ne znate šta da očekujete. Jednog dana sam se probudio i našao zmiju kako me ujeda, drugi dan tigra. Bila je to velika borba sa svim stvarima kroz koje sam prošao, ali dinamika je pozitivna u poslednjih nekoliko nedelja - rekao je Španac i dodao:

- Prolazio sam kroz veoma teške dve godine u smislu povreda. Prošao sam ceo ovaj proces sa snom da se vratim ovde na Rolan Garos.

Ostaje da se vidi da li je ovo poslednji meč koji je Nadal odigrao na Rolan Garosu, ili će se pojaviti i naredne godine. Nadal je u nekoliko navrata rekao da mu je 2024. poslednja godina u kojoj će igrati, ali je organizatorima Rolan Garosa nedavno napomenuo da nije isključeno da i naredne godine dođe u Pariz.

Kurir sport

Bonus video:

00:09

Rafael Nadal sa sinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track