JELENA JE NOVAKOVA NAJVEĆA SNAGA, OVAJ SNIMAK TO DOKAZUJE! Pogledajte momenat koji je PRELOMIO MEČ - samo se okrenuo ka njoj i...
Foto: Printscreen

rg

JELENA JE NOVAKOVA NAJVEĆA SNAGA, OVAJ SNIMAK TO DOKAZUJE! Pogledajte momenat koji je PRELOMIO MEČ - samo se okrenuo ka njoj i...

Tenis -

Novak Đoković je savladao Lorenca Musetija u noći za nama rezultatom 3:2 (7:5, 6:7(6:8), 2:6, 6:3, 6:0) i tako se plasirao u osminu finala Rolan Garosa.

Meč je trajao 4 sata i 37 minuta, a završio je u 3 sata posle ponoći!

Gledali smo u ovom meču sve što tenis ima da pruži. Fenomenalne razmene, preokrete, agresivnu igru, čišćenje linija, a na kraju je kao tokom čitave karijere Novak Đoković izašao kao pobednik!

Jedan od momenata koji je prelomio meč dogodio se u četvrtom setu, kada je Đoković osvojio gem za 1:1.

Baš posle tog poena, Novak se okrenuo ka svojoj supruzi Jeleni, stegao reket, pogledao je i tako joj poslao poruku koja mnogo toga govori. On je sinoć imao neverovatnu podršku svoje supruge, koja je iz "boksa" pomno pratila svaki poen. Bodrila je Jelena svog dragog kao nikada do sada, skakala je posle svakog dobrog poteza i ohrabrivala ga kada stvari nisu polazile za rukom.

Upravo to bilo je jedno od pitanja za srpskog asa. Šta se dogodilo u tom gemu. "Imao sam malu razmenu osmehu sa Jelenom. Ona mi je novi psiholog, novi-stari. Hvala svima što ste ostali. Ovo su istorijski trenuci. Treće kolo, nije kraj turnira. Ovakvi mečevi zauvek ostaju", rekao je Đoković sa osmehom.

Kurir sport

Bonus video:

00:11

Novak izlazi iz Urgentnog centra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track