PRVA FOTKA NOVAKA ĐOKOVIĆA POSLE OPERACIJE! Srbin na štakama, ali ne skida osmeh sa lica! Poslao je MOĆNU PORUKU koja obilazi svet
Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

idemo

PRVA FOTKA NOVAKA ĐOKOVIĆA POSLE OPERACIJE! Srbin na štakama, ali ne skida osmeh sa lica! Poslao je MOĆNU PORUKU koja obilazi svet

Tenis -

Novak Đoković juče je u Parizu operisao koleno a danas se prvi put pojavio u javnosti nakon hirurškog zahvata.

Lakša hiruška intervencija kojom je sanirano oštećenje meniskusa, izvršena je na klinici Ramsay Sante i obavili su je najbolji doktori.

Podsetimo, tokom artroskopije utvrđeno je da nije reč o teškoj varijanti povrede meniskusa desnog kolena, već o onoj koja ne zahteva tako dugu rehabilitaciju.

- Proteklog dana, morao sam da donesem neke teške odluke nakon što sam pretrpeo povredu meniskusa tokom mog poslednjeg meča. Još uvek obrađujem sve, ali sa zadovoljstvom vas obaveštavam da je operacija prošla dobro. Veoma sam zahvalan na timu doktora koji je bio uz mene, kao i na ogromnoj podršci koju sam dobio od svojih fanova. Daću sve od sebe da budem zdrav i spreman da se što pre vratim na teren. Moja ljubav prema ovom sportu je jaka i želja da se takmičim na najvišem nivou je ono što me drži. Idemooo - napisao je Nole na Instagramu!

Kurir sport

Bonus video:

00:11

Novak izlazi iz Urgentnog centra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track