NOVAKA NIKADA NE SMETE DA OTPIŠETE: Javila se Ana i objasnila neke stvari o Đokoviću pred početak Vimbldona
Foto: Thibault Monnier / Pacific coast news / Profimedia

kratko i jasno

NOVAKA NIKADA NE SMETE DA OTPIŠETE: Javila se Ana i objasnila neke stvari o Đokoviću pred početak Vimbldona

Tenis -

Ana Ivanović, nekadašnja srpska teniserka i šampionka Rolan Garosa iz 2008. godine, veruje u Novaka Đokovića i tvrdi da će njen prijatelj u budućnosti sigurno osvojiti još nekoliko titula na grend slem turnirima.

Ana Ivanović
foto: Printskrin/Instagram

Ana Ivanović dala je intervju za "Gazzetta dello Sport" u kojem je analizirala stanje u svetskom tenisu. Govorila je o Novaku Đokoviću, ženskom tenisu, ali i Janiku Sineru, koji je preuzeo poziciju broj 1 na ATP listi.

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković ove godine prolazi kroz ozbiljan period krize. Imao je i operaciju meniskusa, pre tri nedelje. Još nije poznato hoće li Novak Đoković igrati na Vimbldonu, iako se nazire njegova odluka, pošto se već nekoliko dana sprema na travnatim terenima.

- Novaka Đokovića nikada ne možete isključiti iz borbe. Znate da će se on uvek vraćati u formi i biti konkurentan, kako bi osvojio više slem turnira - rekla je Ana Ivanović.

Novak Đoković
foto: EPA

Srpska teniserka ostala je nekako nedorečena u karijeri. Deluje da je mogla mnogo više da uradi. Iako je 2016. godine prekinula karijeru, i dalje obožava tenis.

- Dođu ti dani kada mi tenis nedostaje. Posebno kada vidim neke teniserke da se takmiče na grend slem turnirima. Sada, međutim, mislim da ništa ne nedostaje u mom životu i moram da kažem da sam dobro sa svim tim.

Govorila je Ana Ivanović i o promeni na vrhu ATP liste, gde je posle Rolan Garosa na prvoj poziciji Janik Siner zamenio Novaka Đokovića.

- Zaista sam srećan što vidim Janika Sinera na prvom mestu na svetu. Sviđa mi se njegova ličnost i način na koji igra. Iskreno, njegov tenis nema slabih tačaka. Kada igra deluje veoma fokusirano i prilično staloženo - objasnila je Ana Ivanović.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: Printskrin/Instagram

Ana Ivanović zaštitno je lice nekoliko kompanija i snima reklame. Udata je za bivšeg nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera sa kojim je u braku osam godina. Njih dvoje imaju tri sina Luku (6), Leona (5) i dečaka od godinu dana, kojem roditelji z nepoznatih razloga kriju ime.

Kurir sport

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track