SAGA JE ZAVRŠENA! ĐOKOVIĆ DONEO ODLUKU O UČEŠĆU NA VIMBLDONU?! Ovaj izvor tvrdi da je Novak KONAČNO PRELOMIO! Evo šta ga je ODALO!
Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

LONDON

SAGA JE ZAVRŠENA! ĐOKOVIĆ DONEO ODLUKU O UČEŠĆU NA VIMBLDONU?! Ovaj izvor tvrdi da je Novak KONAČNO PRELOMIO! Evo šta ga je ODALO!

Tenis -

Od specijalnog izveštača Kurira iz Londona, Vuka Brajovića

U očekivanju konačne odluke Novaka Đokovića o ostanku u žrebu i učešću na ovogodišnjem Vimbldonu, teniski sajt "Tennis 365" je objavio da je Novak potvrdio učešće na njemu omiljenom egzibicionom turniru u privatnom elitnom londonskom klubu "Harlingem" gde će ukrstiti rekete u takmičarskom meču danas sa Danilom Medvedevom.

Po tom izvoru, ovo je najvažnija moguća potvrda da će Novak ostati u žrebu za Vimbldon, zakazanom za danas od 11 časova po našem vremenu.

Novak Đoković

"Ako Novak bude učestvovao na Vimbldonu, to će biti pravo čudo!", tim povodom je izjavila nekadašnja poznata britanska teniserka Lora Robson.

"Fric je imao sličnu situaciju, nastupao je posle 3 nedelje od operacije, ali Novak je 10 godina stariji i takve stvari bivaju mnogo teže za izvesti. Ipak, to je Novak, i ako se bude osećao komforno na terenu i pored svega toga, ne bih ga izopštila iz kruga kandidata za visok plasman", zaključuje Robsonova.

Kurir sport / Vuk Brajović

Bonus video:

00:22

Trening Novak Đoković Košutnjak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track