ZVAO SAM I ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Đoković progovorio o povredi i operaciji i otkrio NEPOZNATE DETALJE! Ovi sportisti su mu pomogli!

korisni saveti

ZVAO SAM I ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Đoković progovorio o povredi i operaciji i otkrio NEPOZNATE DETALJE! Ovi sportisti su mu pomogli!

Tenis -

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković otkrio je da nakon povrede kolena zvao za savet brojne sportiste koji su imali sličnih problema sa povredom.

Novak je povredio koleno na Rolan Garosu. Operisao je meniskus 5. juna i odmah krenuo sa rehabilitacijom. Spekulisalo se da će sigurno propustiti Vimbldon, međutim, Novak se ekspresno vratio na teren i pokazao da je povreda ružna prošlost i da je spreman za izazove na najprestižnijem turniru na svetu.

Na egzibicionom turniru pobedio je Danila Medvedeva i potom se zahvalio lekarima koji su bili na tribinama, posebno čoveku koji ga je operisao i za kog je rekao da je MVP.

Voditeljka koja je vodila intervju na terenu počela je razgovor sa konstatacijom da je Novak Supermen pošto je uspeo tako brzo da se vrati. Odmah je Đoković ispravio.

"Tejlor Fric je uspeo isto pre tri godine, imao je istu situaciju. Imam 4-5 dana više od njega da se spremim. Njega sam prvo pozvao kada sam saznao da je imao sličnu povredu i okolnosti. Bio je ljubazan da podeli svoja iskustva i savete o tome", rekao je Đoković."

Potom je otkrio sa kim je još razgovarao.

"Prvi put sam se suočio sa ovim. Pričao sam sa Stenom Vavrinkom, Lindzi Von, Zlatanom Ibrahimovićem, sa svima sam razgovarao."

Kurir sport/J.M./Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track