NOVAK SE NASMEJAO KADA JE ČUO ŠTA JE ALKARAZ REKAO ZA NJEGA! Đoković mu odmah odgovorio - "Ne, ne smatram se super čovekom"
Foto: EPA/STR

vimbldon

NOVAK SE NASMEJAO KADA JE ČUO ŠTA JE ALKARAZ REKAO ZA NJEGA! Đoković mu odmah odgovorio - "Ne, ne smatram se super čovekom"

Tenis -

Otkrio je Karlos Alkaraz da je razgovarao sa Novakom Đokovićem pred početak turnira u Londonu.

- Pričao sam sa njim, rekao sam mu da je super čovek. Znamo koliko je profesionalan, koliko brine o svom telu. Čak i Novak u ovom stanju, posle operacije i u fazi oporavka, je uvek na vrhu liste favorita - rekao je Alkaraz.

Danas je konferenciju za medije održao i Novak Đoković, koji se nasmejao kada je čuo šta je mladi Španac rekao za njega.

- Haha ne, ne smatram se super čovekom. Fric je super čovek, jer se od ovog oporavio za nedelju dana! Njegova situacija mi je dala optimizam da ću moći i ja. Neko ko igra na ovom nivou je uspeo u tako kratkom nivou... To mi je dalo snage i vere i proces. Nije možda skroz idealno u očima doktora koji kažu da je potreban duži oporavak, da se ne rizikuje, da se da letu vremena, ali je individualno. Svako ima drugačije reakcije na oporavak, na treninge, ali nisam imao smetnji. Da sam imao takvu informaciju od tela, ovaj Vimbldon bi bio pod znakom pitanja. Igrao sam dva seta sa Medvedeva, igrao sam tri i po seta juče i danas sat i po. Koleno je dobro, nema negativnih rekacije - kazao je Đoković.

Kurir sport

Bonus video:

00:22

Trening Novak Đoković Košutnjak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track