INDIJSKI REPREZENTATIVCI KAO NOVAK ĐOKOVIĆ! Nerealne scene na Barbadosu, pogledajte kako su osvajači zlata iskopirali Noleta!
Foto: Printscreen

setili se našeg tenisera

INDIJSKI REPREZENTATIVCI KAO NOVAK ĐOKOVIĆ! Nerealne scene na Barbadosu, pogledajte kako su osvajači zlata iskopirali Noleta!

Tenis -

Daleko je Barbados od Londona, ali su kriket i tenis dve strane iste medalje kada se priča o ikoničnim sportovima Komonvelta nekadašnje imperije britanske krune.

Na upravo juče završenom Svetskom kupu u Test 20 kriketu (modernijoj verziji ovog sporta) na Barbadosu Indija je posle suše od 13 godina osvojila trofej pobedom u veoma neizvesnom finalu protiv Južne Afrike. Ono što je bilo zanimljivo za ljubitelje tenisa u najmnogoljudnijoj zemlji sveta i našoj Srbiji je način na koji je kapiten reprezentacije Indije proslavio ovu istorijsku pobedu.

"Živi Bogovi" Indijskog kriketa i naslednici čuvenog Sašina Tendulkara - kapiten Rohit Šarma i najbolji igrač Virat Kohli odlučili su da u maniru Novaka Đokovića bukvalno uzmu zalogaj trave sa podloge stadiona, time oduševivši milione svojih i Novakovih poklonika širom sveta.

Nadajmo se da će im se Novak "zahvaliti" na isti način na Vimbldonskoj "trpezi" 14. jula popodne...

Kurir sport

BONUS VIDEO:

02:05

VUK BRAJOVIĆ NA KURIR TELEVIZIJI: Novak mora da NADMAŠI SEBE ako želi da osvoji US open! Đoković mora da se usredsredi na TENIS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track