DNO DNA! ŠVAJCARSKI MEDIJI NA SRAMAN NAČIN UDARILI PO NOVAKU! Tvrde da je Đoković LAŽIRAO OPERACIJU! Gnusne optužbe!
Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

da li su normalni?!

DNO DNA! ŠVAJCARSKI MEDIJI NA SRAMAN NAČIN UDARILI PO NOVAKU! Tvrde da je Đoković LAŽIRAO OPERACIJU! Gnusne optužbe!

Tenis -

Švajcarski mediji probili su dno! Portal "Neue Zürcher Zeitung" objavio je tekst u kom postavlja pitanje da li je Novak Đoković lažirao operaciju kolena, te u istom tvrde da je nemoguće oporaviti se ovako brzo.

"Da li je zaista imao operaciju ili je cela stvar bila samo blef", pitanje je koje se postavlja na početku sramnog teksta, a zatim se u jednom dahu nastavlja:

"Operacije kolena su delikatne za tenisere, to je poznato ne samo u Švajcarskoj. Rodžer Federer je 2020. ozledio meniskus dok je kupao svoje ćerke, dan nakon poraza u polufinalu od Đokovića. Morao je na operaciju. Bio je to početak kraja njegove velike karijere. Đoković nesumnjivo ima izuzetne mišiće, što mu je sada možda pomoglo. Ipak, poslednjih dana u Vimbldonu su se pojavile sumnje da li je Srbin zaista operisan."

Novak Đoković
foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zatim je ovaj portal istakao i "kako je sumnje u Novakovu operaciju podgrejao Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, koji je lokalnim medijima rekao da je razgovarao s Đokovićevim stricem Goranom i da mu je on rekao da Nole nije bio na operaciji".

Ovo je definitivno dno dna i sva je prilika da se Švajcarci plaše kako će se Novak Đoković još jednom titulom na Vimbldonu izjednačiti s Rodžerom Federerom. Novak ih za sada ima sedam, a Federer osam.

BONUS VIDEO:

00:26

Novak Đoković na terenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track