POČELA JE DA SE PRSKA, POŠTO JOJ JE BILO MNOGO VRUĆE: Lepa teniserka podelila fotke i video u OSKUDNOM BIKINIJU!
Foto: Printskrin/Instagram

kanađanka

POČELA JE DA SE PRSKA, POŠTO JOJ JE BILO MNOGO VRUĆE: Lepa teniserka podelila fotke i video u OSKUDNOM BIKINIJU!

Tenis -

Velike vrućine nisu samo zadesile Evropu, već i Severnu Ameriku. A, protiv visokih temperatura najbolje je boriti se rashlađivanjem.

Eženi Bušar
foto: Printskrin/Instagram

Upravo to je uradila Eženi Bušar, prelepa teniserka iz Kanade, koja poslednjih godina više pažnje posvećuje nekim drugim stvarima u životu, nego sportu koji ju je proslavio.

Eženi Bušar (30) pre nekoliko dana podelila je na društvenim mrežama fotografije i video kako se bori protiv visokih temperatura. Napravila je improvizovani tuš u svojoj kući u Majamiju, zaplesala pod njim, a onda pokazala svoje lepo i skladno telo u oskudnom zelenom bikiniju.

Eženi Bušar
foto: Printskrin/Instagram

Scene kako se Eženi Bušar tušira, a potom uživa na ležaljci, izazvale su brojne komentare na društvenim mrežama. Posebno su bili aktivni njeni fanovi, pošto zgodnu Kanađanku preko instagrama prati više od 2,3 miliona ljudi. Dobila je posle ove objave više od 100.000 lajkova.

Eženi Bušar se ove godine ne takmiči na Vimbldonu, grend slemu koji ju je izbacio u svetsku orbitu 2014. godine. Tada je Kanađanka igrala finale protiv Čehinje Petre Kvitove i ubedljivo izgubila rezultatom 3:6, 0:6.

Kanađanka je pre jedne decenije bila na petom mestu WTA liste nakon što je stigla do polufinala na Australijen openu i Rolan Garosu, te pomenutog finala na Vimbldonu. Međutim, niz poraza i stalnih problema sa povredama doveli su do toga da ona nije uspela da ostvari ono što su joj predviđali.

Eženi Bušar trenutno zauzima 524. mesto na svetu, a nakon povrede ramena koju je doživela 2021. čak 17 meseci nije igrala na turnirima. Sada uživa kod kuće, a novu strast pronašla je u sve popularnijem sportu piklbolu.

Kako pišu mediji iz Kanade, Eženi Bušar je trenutno slobodna, pošto je raskinula emotivnu vezu sa Džekom Brinklijem-Kukom (29), sinom poznate manekenke Kristin Brinkli, sa kojim je bila u ljubavi dve godine. Pre njega, Bušarova je izlazila sa NFL igračem Mejsonom Rudolfom.

Kurir sport

00:08

Novak pred meč u Monte Karlu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track