NOVAK ISKRENO O PODRŠCI SUPRUGE I DECE: Njegove reči će vas istopiti - Jelena, Stefan i Tara se zbog ovoga ne odvajaju od njega!
Foto: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

DIVNO

NOVAK ISKRENO O PODRŠCI SUPRUGE I DECE: Njegove reči će vas istopiti - Jelena, Stefan i Tara se zbog ovoga ne odvajaju od njega!

Tenis -

Mnogo je teži bio meč sa Frinlijem za Novaka Đokovića nego što se moglo pretpostaviti i iz pozicije publike, a tek iz ugla čak i tako velikog šampiona kao što je na Vimbldonu naš as.

Izdanak takmičarskog sistema koledž-tenisa, suparnik drugog igrača sveta je spojio najbolje od dva sveta – britanskog teniskog odgoja i takmičarskog duha i intenziteta američkog univerzitetskog sporta i pokazao koliko je važno imati kontinuitet takmičenja za ostvarivanje ovakvih izuzetnih nastupa kao što je viđen protiv Đokovića, vredan igrača barem mesta unutar najboljih 30 igrača ATP rang-liste.

Ono što je Novaku davalo dodatnu motivaciju, a zbog čega se na momente možda više uzdržavao od glasnijih komentara posle nekih grešaka bila je podrška koju su mu uz ponovo brojni tim u boksu pružali supruga Jelena, ćerka Tara i sin Stefan.

“Stalno se negde ide, putuje. Profesionalizam i posvećenost su sastavni deo moje karijere čitav život i njihovo prisustvo me zaista pokreće i dozvoljava mi da se zaista osećam uravnoteženo”, naglašava Novak.

“To je nešto što mi treba sve više što turnir odmiče. Što su mečevi važniji, pritisak je sve veći i prisustvo moje supruge i dece i njihova podrška je za mene nezamenljivo. Veoma sam zahvalan što su tu”, zaključuje on.

Kurir sport / Vuk Brajović

Bonus video:

00:24

Novak Đoković peva i ljubi Jelenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track