ENGLEZI U OGROMNOM PROBLEMU PRED FINALNI MEČ ĐOKOVIĆ - ALKARAZ: Ovakvoj drami se nisu nadali, a i teško mogu da je reše!
Foto: EPA/WILL OLIVER, EPA Kai Foesterling

šta sad?

ENGLEZI U OGROMNOM PROBLEMU PRED FINALNI MEČ ĐOKOVIĆ - ALKARAZ: Ovakvoj drami se nisu nadali, a i teško mogu da je reše!

Tenis -

Omraženi Srbin ili Španac kojeg danas sigurno ne žele da gledaju kako se raduje... Kakva muka za Engleze!

Da Karlos Alkaraz nije potencirao toliko španske fudbalere i želju da slave nad Engleskom u večerašnjem finalu EURO, imao bi ogromnu podršku sa tribina na današnjem finalu Vimbldona. Ovako, možda se i okrene kolo sreće.

Znamo svi šta engleska publika misli o Đokoviću. I on ih je, kao i Alkaraz, nervirao tokom turnira zbog svojih izjava i gestova.

Britanci, da su birali koja dva tenisera po "simpatičnosti" ne žele u finalu, verovatno bi to bio ovaj okršaj. Sa druge strane, oni koji istinski vole tenis ne mogu da zamisle veći spektakl od meča Đoković - Alkaraz.

Vimbldon, Karlos Alkaraz, Novak Đoković, Rodžer Federer
foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Na navijačima, koji će papreno skupo platiti karte, je da se opuste i uživaju u nekoliko časova vrhunskog sporta. Nadamo se da će da podrže oba tenisera, a ne da zvižde, jer pitanje je da li ćemo ikad više imati ovako veliki teniski meč...

Novak je pri kraju karijere i nije realno očekivati da i u narednim godinama bude na ovom nivou. Zato ovom istorijskom spektaklu treba pristupiti sa najvećim mogućim poštovanjem od strane svih...

Kurir sport

Bonus video:

00:24

Novak Đoković peva i ljubi Jelenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track