ALO, MAJSTORI, VAŠ KARLITOS IGRA FINALE PROTIV NAJBOLJEG SVIH VREMENA! Neverovatno i neočekivano - Špance "BOLI UVO" za meč godine
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

VIMBDLON

ALO, MAJSTORI, VAŠ KARLITOS IGRA FINALE PROTIV NAJBOLJEG SVIH VREMENA! Neverovatno i neočekivano - Špance "BOLI UVO" za meč godine

Tenis -

Pred važne mečeve ili utakmice srpskih sportista ili klubova uvek je zanimljivo videti kakav je pogled inostrane štampe.

To nam uvek daje drugačiji ugao na događaj, međutim, nije uvek lako pronaći takve vesti. Konkretno, kada je reč o finalu Vimbldona, na sajtu vodećeg španskog medija gotovo je nemoguće pronaći informacije o tako velikoj stvari.

Činjenica da se radi o jednom od najvažnijih sportskih događaja u čitavoj godini sama po sebi bi trebalo da bude dovoljna za puno prostora na sportskim sajtovima širom sveta, ali na sajtu "Marke" morate ozbiljno da se pomučite kako bi uopšte pronašli više od jedne vesti o meču.

Novak Đoković
foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nije dovoljna čak ni činjenica da će se za trofej najprestižnijeg teniskog turnira boriti njihov Karlos Alkaraz protiv Novaka Đokovića, najboljeg tenisera svih vremena.

Naravno, danas je na programu i finale Evropskog prvenstva i meč Španije protiv Engleske. Jasno je da fudbal ima prednost u odnosu na tenis, međutim, način na koji je "Marka" najavila susret Alkaraza i Đokovića zaista je neočekivano slab.

Slična situacija može da se vidi i na sajtu još jednog uglednog sportskog medija iz Španije, "AS-a".

Bonus video:

00:30

Novak i Nik igraju tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track