SKINULI NOVAKU KAPU, PA GA OTPISALI! Pogledajte SRAMOTNU objavu Vimbldona neposredno pred finale! Da li će NALJUTITI Đokovića?
Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

igraju se s vatrom

SKINULI NOVAKU KAPU, PA GA OTPISALI! Pogledajte SRAMOTNU objavu Vimbldona neposredno pred finale! Da li će NALJUTITI Đokovića?

Tenis -

Novak Đoković izgubće u finalu Vimbldona, tako kaže objava koja je postavljena na zvaničnim stranicama trećeg grend slema sezone na društvenim mrežama. Tu se nalazi procena kompjutera, tačnije IBM-a po kojoj će Karlos Alkaraz da slavi na kraju. Tako kažu brojke, mada nije objašnjeno šta su tačno uzimali u obzir prilikom računanja.

Bilo kako bilo, Španac ima 61 odsto šanse da podigne pehar, a Novak 39, dakle prema njima šanse nisu čak ni blizu 50-50, već su ubedljivo na strani mladog španskog tenisera. Trebalo bi i Đoković da pogleda ovu objavu pre finala, sigurno će da dobije još jedan motiv više, mada i nije kao da mu je potrebno mnogo više motiva.

Prvenstveno zbog toga što želi da se revanšira Karlosu za poraz u finalu od prošle godine, tada je Novak propustio dve velike šanse, tačnije napravio je dve velike i sebi nesvojstvene greške u momentima kada je mogao da povede sa 2:0 u setovima. To je bilo tada, a sada juri da ispiše nove stranice istorije.

Na talonu za Đokovića je osmi vimbldonski pehar i po tome bi se izjednačio sa Rodžerom Federerom. Uz to juri i 25. trofej sa grend slem turnira. Alkaraz igra tek drugo vimbldonsko finale, dok je Srbinu ovo 10. put da će da se bori za trofej u Londonu. Izgleda da kompjuter taj detalj nije uzeo u razmatranje...

Malo pre ove objave, čelnici Vimbldona su na originalan način najavili finale i skinuli su kapu Novaku Đokoviću.

Ubrzo su ponovo okrenuli ploču i otpisali srpskog tenisera... Sada je vreme da im Novak pokaže da su pogrešili!

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

00:26

Novak Đoković na terenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track