NOVAK NA FINALU VIMBLDONA BEZ TRI VAŽNE OSOBE! Evo ko sve FALI u Đokovićevoj loži: Srbin ostao bez podrške NAJBLIŽIH!
Foto: Printscreen / RTS

šok

NOVAK NA FINALU VIMBLDONA BEZ TRI VAŽNE OSOBE! Evo ko sve FALI u Đokovićevoj loži: Srbin ostao bez podrške NAJBLIŽIH!

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković igra finale Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza, a već znamo da će dobar deo stadiona navijati za Španca, kao što je to i inače običaj kada je Nole na Centralnom terenu. Ipak, imaće i Đoković navijače, a u njegovoj loži su oni koji ga bezuslovno podržavaju i koji će se najviše nervirati ovog popodneva.

Odmah na početku meča, koji je bio neverovatno uzbudljiv jer je prvi gem potrajao neverovatnih 15 minuta, kamere su zumirale na njegovu ložu u kojoj su bili smešteni njegovi najbliži. Pored supruge Jelene, sina Stefana i kćerke Tare i njihove dadilje, tu su bili naravno i njegovi saradnici: Miljan Amanović, Boris Bošnjaković, Gebhard Fil-Grič i Stiven Sasins Šašjan, agent Mark Maden, kao i Rebeka Mekdonald, inače najbogatija Srpkinja.

Novak Đoković
foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na tribinama pak nije bilo Čarlija Gomeza Erere (bar za sada), inače jednog od najvažnijih saradnika Novaka Đokovića, zapravo jedinog koji je deo "starog tima" oformljenog od dolaska Gorana Ivaniševića. S obzirom da je jedno slobodno mesto kraj Jelene, možda se pojavi kasnije, što ne bi bilo iznenađenje.

Upadljivo je da nema ni roditelja Novaka Đokovića, Srđana i Dijane, koji su često dolazili na finale Vimbldona i bodrili svog sina, tako da je on ostao bez podrške najbližih. Za sada nema objašnjenja njihovog odsustva, ali treba napomenuti da je Srđan Đoković pre samo nekoliko nedelja završio u bolnici kada je odmah i operisan u Urgentom centru u Beogradu. U loži takođe nema ni mlađe braće, Marka i Đorđa, koji inače povremeno dolaze da gledaju njegove najvažnije mečeve.

Novak Đoković
foto: James Marsh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na tribinama je prisutan veliki broj poznatih ljudi iz sveta šou-biznisa, sporta, politike, a znamo da neki od njih poput Toma Kruza i Toma Hidlstona navijaju za Đokovića. Takođe, u kraljevskoj loži je i Kejt Midlton koja se pojavila bez muža.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track